Παιδιατρικό Τμήμα

Η akouson, διαθέτει εξειδικευμένα προϊόντα και λύσεις για παιδιατρική χρήση, με σκοπό να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ακουστική ικανότητα του παιδιού σας. Χάρη στο προηγμένο τεχνολογικά εργαστήριό μας, είμαστε σε θέση να κατασκευάζουμε ακουστικά με τεχνοτροπίες που δίνουν ένα ευδιάθετο, γεμάτο χρώμα αποτέλεσμα ώστε να ταιριάζουν στην ανεμελιά της παιδικής ηλικίας και να απομακρύνονται από την κλινική εικόνα ενός ακουστικού.

Σκοπός μας είναι να σας παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια ώστε το παιδί σας να μπορέσει απρόσκοπτα να ανακαλύψει τον θαυμαστό κόσμο της ακοής, χωρίς περαιτέρω έγνοιες.

Αν το παιδί σας έχει διαγνωστεί με βαρηκοΐα ή αν εσείς υποψιάζεστε ότι υπάρχει πρόβλημα, είναι πολύ σημαντικό να δράσετε άμεσα. Η καθυστέρηση ακόμα και λίγων μηνών, μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ομαλή εξέλιξη των επικοινωνιακών ικανοτήτων ενός παιδιού.

Η έγκαιρη διάγνωση πιθανού προβλήματος είναι η αρχή της αποτελεσματικής αντιμετώπισης του. Η άμεση ανάληψη δράσης από τον γονιό και η σωστή συνεργασία με τον ειδικό ακοοπροσθετιστή είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες στην ομαλή εξέλιξη της διανοητικής και ψυχολογικής εξέλιξης του παιδιού.