Παιδιατρικό Τμήμα

Η akouson, διαθέτει εξειδικευμένα προϊόντα και λύσεις για παιδιατρική χρήση, με σκοπό να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ακουστική ικανότητα του παιδιού σας. Χάρη στο προηγμένο τεχνολογικά εργαστήριό μας, είμαστε σε θέση να κατασκευάζουμε ακουστικά με τεχνοτροπίες που δίνουν ένα ευδιάθετο, γεμάτο χρώμα αποτέλεσμα ώστε να ταιριάζουν στην ανεμελιά της παιδικής ηλικίας και να απομακρύνονται από την κλινική εικόνα ενός ακουστικού.

Σκοπός μας είναι να σας παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια ώστε το παιδί σας να μπορέσει απρόσκοπτα να ανακαλύψει τον θαυμαστό κόσμο της ακοής, χωρίς περαιτέρω έγνοιες.

Αν το παιδί σας έχει διαγνωστεί με βαρηκοΐα ή αν εσείς υποψιάζεστε ότι υπάρχει πρόβλημα, είναι πολύ σημαντικό να δράσετε άμεσα. Η καθυστέρηση ακόμα και λίγων μηνών, μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ομαλή εξέλιξη των επικοινωνιακών ικανοτήτων ενός παιδιού.

Ο έλεγχος ακοής τόσο σε νεογέννητα στο μαιευτήριο, όσο και σε μικρά παιδιά κάθε χρόνο, είναι ιδιαίτερα σημαντικός αφού τυχόν απώλεια ακοής μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ανάπτυξη των επικοινωνιακών τους δεξιοτήτων.

0
Connecting
Παρακαλώ Περιμένετε......
Στείλτε μας Μήνυμα

Αυτή τη στιγμή είμαστε εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να μας αφήσετε το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!

* Όνομα
* Email
* Θέμα Συζήτησης
Ρωτήστε μας!

Έχετε ερωτήσεις; Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να ξεκινήσει η συνομιλια.

* Όνομα
* Email
* Θέμα Συζήτησης
Είμαστε Online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes