Η Εταιρία

Η ακοή είναι μία από τις πλέον ζωτικές μας αισθήσεις ωστόσο, πολύ συχνά θεωρείται δεδομένη. Η απώλεια ακοής είναι η τρίτη πιο διαδεδομένη πάθηση παγκοσμίως, ενώ συχνά δεν την αντιλαμβανόμαστε και επιπλέον δεν είναι ευρέως γνωστές οι λύσεις που υπάρχουν σήμερα ως βοηθήματα βελτίωσης της ακοής.

Το 2009, ο κος. Νικόλαος Γ. Βράιλας, έχοντας ως όραμα μια εταιρία που θα έχει ως αντικείμενο το σύνολο των παραγόντων εκείνων που συντελούν σε μια καλή και υγιή ακοή, ίδρυσε την akouson. Μια εταιρία με ανθρωποκεντρική προσέγγιση που προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, στοχεύοντας όχι μόνο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όσων αντιμετωπίζουν απώλεια ακοής αλλά και στην ενημέρωση όλων εκείνων των ομάδων που πρέπει να πάρουν προφυλάξεις προκειμένου να διατηρήσουν την ακοή τους.

Βασικός παράγοντας επιτυχίας ενός τέτοιου οράματος ήταν η επιλογή προμηθευτών που θα ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές που είχε θέσει η εταιρία. Έπειτα από ενδελεχή έρευνα και αυστηρή επιλογή η akouson πλέον διαθέτει έναν πλήρη κατάλογο προϊόντων που αφορούν την ακοή και την υγεία του αυτιού, τα οποία κατηγοριοποιούνται ως κορυφαία στην κλάση τους παγκοσμίως. Παράλληλα, τα άρτια καταρτισμένα στελέχη της εταιρίας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο και βαθιά γνώση της ακοολογίας, παρέχουν καθημερινά συμβουλές και λύσεις σε ασθενείς που έχουν ανάγκη από ακουστικά βοηθήματα.

Τέλος, καίριο κομμάτι της akouson αποτελεί το προηγμένο τεχνολογικά εργαστήριό της, με προδιαγραφές εξωτερικού καθώς και τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις, όπου οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρίας χειρίζονται τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και laser τεχνολογία, προκειμένου να κατασκευάσουν και να επισκευάσουν προσωποποιημένα προϊόντα που αφορούν είτε την αντιμετώπιση της απώλειας ακοής είτε την πρόληψη αυτής.

Σήμερα, η akouson μέσω του διαρκώς αυξανόμενου δικτύου καταστημάτων της εξυπηρετεί ασθενείς καθημερινά, δημιουργώντας εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσουν τις μοναδικές ανάγκες της κάθε περίπτωσης, ενώ προσφέρει συνεχή παρακολούθηση και επίβλεψη του ασθενούς προκειμένου να παρέχει άριστη τεχνική υποστήριξη μέσω του εργαστηρίου της.

Παράλληλα, φροντίζει για τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση των στελεχών της από ειδικούς ακοολόγους και μέσω σεμιναρίων, ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στις υπηρεσίες που παρέχουν και στην τεχνογνωσία που διαθέτουν.

0
Connecting
Παρακαλώ Περιμένετε......
Στείλτε μας Μήνυμα

Αυτή τη στιγμή είμαστε εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να μας αφήσετε το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!

* Όνομα
* Email
* Θέμα Συζήτησης
Ρωτήστε μας!

Έχετε ερωτήσεις; Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να ξεκινήσει η συνομιλια.

* Όνομα
* Email
* Θέμα Συζήτησης
Είμαστε Online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes