• 10 ΚΕΝΤΡΑ ΑΚΟΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΟΠΥΥ -450€

GENESIS AI

Ακούστε Καλύτερα Από Ποτέ!

Μία σοφή απόφαση για καλύτερη ζωή

Έρευνες δείχνουν ότι η απώλεια ακοής μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κίνδυνο πτώσεων, κατάθλιψης, άγχους, ακόμα και στην άνοια.


Και, φυσικά, μπορεί να σας κάνει να χάσετε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας,τα χόμπι σας και την επικοινωνία με την οικογένειά σας. Οικογενειακά τραπέζια, βόλτες, εκδρομές, παρέες, οδήγηση, εργασία είναι μερικά απ’ όσα επηρεάζειη βαρηκοΐα.


Εάν παρατηρείτε αλλαγές στην ακοή σας, τότε, μία επίσκεψη σε έναν επαγγελματία φροντίδας ακοής είναι ένασοφό πρώτο βήμα. Διαθέτουν την εμπειρία να σας βοηθήσουν να ακούτε και να ζείτε καλύτερα.

Μη συμβιβάζεστε με το συνηθισμένο

Ενώ όλα τα ακουστικά ενισχύουν τους ήχους για να σας βοηθήσουν να τους ακούσετε, το Genesis AI διαθέτει προηγμένη τεχνολογία σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να τους κατανοήσετε κιόλας.

Η απώλεια ακοής ξεκινά στα αυτιά, αλλά συμβαίνει στον εγκέφαλο.

Το Neuro Sound Technology της Starkey που είναι κατοχυρωμένο από την Starkey με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μιμείται τον εγκεφαλικό φλοιό μας και επεξεργάζεται τους ήχους με τον τρόπο που κάνει ένα “φυσιολογικό” ακουστικό σύστημα, συμπληρώνοντας τα κενά που προκύπτουν από χρόνια απώλειας ακοής Κάνει όλα αυτά έως 80 εκατομμύρια φορές την ώρα, αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

genesis_ostefanos

Σχεδιασμένο για να σας βοηθά να:

Διακρίνετε λέξεις και ομιλία

πιο εύκολα και φυσικά

Ακούτε απαλούς ήχους

χωρίς αποσπάσεις

Μειώνετε την προσπάθεια

που απαιτείται για ν’ ακούσετε

Ανάλαφρο στ' αυτιά

Κατασκευασμένα με λεπτομερή έρευνα για να ταιριάζουν εργονομικά στο αυτί, τα ακουστικά Genesis AI έχουν διαμορφωθεί για να παρέχουν υψηλής ποιότητας ήχο, άνεση και ανθεκτικότητα.

Αδιάβροχο*, ανθεκτικό στον ιδρώτα, κατάλληλο για καθημερινή χρήση

Η τεχνολογία Pro8 HydraShield βοηθά στη διασφάλιση της αντοχής στον ιδρώτα, τη βρωμιά, τη σκόνη, τις πτώσεις και τις βουτιές.

*Έως 3 μέτρα βάθος. Ισχύει μόνο για τα επαναφορτιζόμενα

Αυτόνομη λειτουργία / Ολοήμερη επαναφόρτιση

Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα μείνετε χωρίς ενέργεια, με επαναφορτιζόμενες επιλογές μακράς διαρκείας. Το μοναδικό RIC με διάρκεια μπαταρίας από 41 έως 51 ώρες ανά φόρτιση.

Προσαρμόζεται στο στυλ σας

Από προσαρμοσμένα μέσα στο αυτί έως ευέλικτα, πίσω από το αυτί, είναι άνετα για όλη την ημέρα, χωρίς να γίνονται αντιληπτά

Διακρίνουν λέξεις και ομιλία

Εξαιρετικά από μόνα τους, τα ακουστικά Genesis AI προσφέρουν περισσότερα οφέλη όταν συνδέονται με την εύκολη στην χρήση “My Starkey” εφαρμογή.

Λειτουργία Edge+

Χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) για να βελτιστοποιεί την ποιότητα του ήχου κατά παραγγελία, είτε για πιο καθαρή ομιλία είτε για βελτιωμένη άνεση ακρόασης.

Παρακολούθηση Υγείας

Χρησιμοποιεί την επιστήμη των αυτιών για να μετρήσει ακριβώς τα βήματα, να παρακολουθήσει τη συμμετοχή και να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους ευημερίας σας.

Αμφοτερόπλευρη Αναμετάδοση

Μεταδίδει κλήσεις, μουσική και άλλα, απευθείας στα δύο ακουστικά για μια πιο αληθινή εμπειρία ακρόασης.

Ανίχνευση Πτώσης

Τα μόνα ακουστικά που μπορούν να ανιχνεύσουν πτώσεις και να ειδοποιήσουν την οικογένεια ή τους φίλους σας.

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
    Το Καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα