• 10 ΚΕΝΤΡΑ ΑΚΟΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΟΠΥΥ -450€

Ποιος είναι ο κατάλληλος τύπος ακουστικού για εσάς;

Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας υπάρχουν διάφοροι τύποι ακουστικών που προορίζονται για ξεχωριστούς τύπους βαρηκοΐας, αισθητικές προτιμήσεις και ανάγκες που επιτάσσει ο τρόπος ζωής του χρήστη, καθώς και ο προϋπολογισμός του.

IIC – Invisible In the Canal ή Αθέατα Ενδοκαναλικά

Τα ακουστικά τύπου IIC κατασκευάζονται στα μέτρα σας ώστε να εφαρμόζουν εντελώς μέσα στον ακουστικό πόρο. Εμφανής είναι μόνο η μύτη μιας μικρής πλαστικής λαβής που σας επιτρέπει να εφαρμόζετε και να αφαιρείτε το ακουστικό.

Είναι κατάλληλα για ήπιες ως μετρίως σοβαρού βαθμού βαρηκοΐες.

CIC – Completely In Canal ή Ενδοκαναλικά

Τα ακουστικά τύπου CIC κατασκευάζονται στα μέτρα σας ώστε να εφαρμόζουν στον ακουστικό πόρο, με ένα μικρό μέρος τους να είναι εμφανές στο εξωτερικό αυτί.

Είναι κατάλληλα για μετρίου βαθμού βαρηκοΐες.

IΤC – In the Canal ή Καναλικά

Τα ακουστικά τύπου ITC κατασκευάζονται στα μέτρα σας ώστε να εφαρμόζουν στον ακουστικό πόρο, με ένα μικρό μέρος τους να είναι εμφανές στο εξωτερικό αυτί.

Είναι κατάλληλα για μέτριες έως μετρίως σοβαρού βαθμού βαρηκοΐες.

ITE –In The Ear ή Ενδωτιαία

Τα ακουστικά τύπου ΙΤΕ κατασκευάζονται στα μέτρα σας ώστε να εφαρμόζουν στο εξωτερικό μέρος του αυτιού.

Είναι κατάλληλα για μέτριες έως μετρίως σοβαρού βαθμού βαρηκοΐες.

RIC – Receiver In Canal ή Ανοιχτής Εφαρμογής

Μετά βίας ορατά όταν τα φοράτε, τα ακουστικά τύπου RIC φέρουν το μεγάφωνο μέσα στον ακουστικό πόρο και όλος ο υπόλοιπος μηχανισμός εφαρμόζει πίσω από το αυτί. Για τη μεταφορά του ήχου χρησιμοποιούνται ηλεκτρικά καλώδια αντί για πλαστικό ακουστικό σωληνάκι, μειώνοντας τις παραμορφώσεις. Τα ακουστικά τύπου RIC προσφέρουν άνετη, ανοικτού τύπου εφαρμογή.

Είναι κατάλληλα για ήπιες ως μεσαίες βαρηκοΐες, ενώ διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, ακόμα και μεταλλικών, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με την απόχρωση των μαλλιών ή του δέρματός σας.

BTE – Behind The Ear ή Οπισθωτιαία

Η ακουστική τεχνολογία τοποθετείται σε ένα κέλυφος που εφαρμόζει πίσω από το αυτί. Ένα διαφανές πλαστικό ακουστικό σωληνάκι κατευθύνει τον ενισχυμένο ήχο σε μια θηλή ή ένα εκμαγείο στα μέτρα σας, που τοποθετείται μέσα στον ακουστικό πόρο.

Είναι κατάλληλα για ήπιες ως και σοβαρού βαθμού βαρηκοΐες, τα οποία επίσης διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, ακόμα και μεταλλικών, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με την απόχρωση των μαλλιών ή του δέρματός σας, όπως και τα RIC.

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
    Το Καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα