• 10 ΚΕΝΤΡΑ ΑΚΟΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
 • ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΟΠΥΥ -450€
STARKEY HEARING AIDS

Τα Κορυφαία
Ακουστικά Βοηθήματα

για ν’ ακούτε καθαρότερα
ό,τι αξίζει για εσάς

STARKEY HEARING AIDS

Τα Κορυφαία
Ακουστικά Βοηθήματα

για ν’ ακούτε καθαρότερα
ό,τι αξίζει για εσάς

Ζήστε τη φυσική εμπειρία ακοής που προσφέρουν
τα ακουστικά βοηθήματα Starkey.

Με την προηγμένη αμερικανική τεχνολογία τους ενισχύουν τους ήχους που θέλετε ν’ ακούτε, χαμηλώνουν όσους δεν θέλετε και διασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε ποτέ τις πιο σημαντικές σας στιγμές.

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Λιγότερο κοινωνικό άγχος, μεγαλύτερη νοητική διαύγεια.

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Πιο δραστήρια ζωή & μεγαλύτερη συμμετοχή - όχι απομόνωση.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Καλύτερη σύνδεση & επικοινωνία - χωρίς φωνές ή παρεξηγήσεις.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

Ευκολότερες συνεννοήσεις. Ασφαλέστερες μετακινήσεις. Μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

Τύποι Ακουστικών Βοηθημάτων

 • Ανοιχτής εφαρμογής (RIC – Receiver In Canal)

  Μικρά, διακριτικά κι ευκολοφόρετα. Τέλεια για πρωτάρηδες.
 • Οπισθωτιαία (BTE - Behind-The-Ear)

  Ο πιο συνηθισμένος τύπος ακουστικού παγκοσμίως. Ποικιλία χρωμάτων.
 • Αόρατα (IIC – Invisible In the Canal)

  Τοποθετούνται βαθιά στο ακουστικό κανάλι, όπου δεν μπορεί να τα δει κανείς.
 • Ενδοκαναλικά (CIC – Completely In Canal)

  Μόνο μία λεπτή διάφανη γραμμή εξέχει απ’ το ακουστικό κανάλι, για εύκολη εφαρμογή & αφαίρεση.
 • Καναλικά (IΤC – In the Canal)

  Κατασκευάζεται εξ’ολοκλήρου στο καλούπι σας. Μικρό μέρος του εμφανίζεται στο εξωτερικό κανάλι (Σαν τα bluetooth ακουστικά)
 • Ενδωτιαία (ITE – In The Ear)

  Κατασκευάζεται στα μέτρα σας. Εφαρμόζει απόλυτα στο εξωτερικό μέρος του αυτιού σας.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ

3 Βήματα Για Καλύτερη Επικοινωνία

1

Κλείστε

Το Δωρεάν Ραντεβού Σας

Με έναν εξειδικευμένο ακοοπροθετιστή της akouson. Σε ένα από τα 10 Κέντρα Ακοής μας ή στο σπίτι, σε ολόκληρη την Αττική.

Τηλεφωνήστε μας στο 2111054444 ή συμπληρώστε τη φόρμα

2

Πραγματοποιήστε

Το Δωρεάν Ραντεβού Σας

Μόνοι σας ή με την/τον συνοδό σας. Αξιολογούμε την ακοή σας, λύνουμε τις απορίες σας και βρίσκουμε μαζί τι ταιριάζει σε εσάς, την αισθητική, τον προϋπολογισμό και τον τρόπο ζωής σας.

Δεν απαιτείται αγορά σε αυτό το στάδιο. Αντιθέτως, μπορείτε να δοκιμάσετε τα ακουστικά για 15 ημέρες Δωρεάν!

3

Προχωρήστε

στη σωστή απόφαση για εσάς


Η αγορά ενός ακουστικού βοηθήματος είναι μία απόφαση που θέλει σκέψη. Πάρτε τον χρόνο σας, με
απόλυτη σιγουριά ότι δεν θα σας πιέσει κανείς ούτε θα σας “παγιδέψει” ν’ αγοράσετε.

Δεν χρησιμοποιούμε τακτικές που βλάπτουν τη σχέση μας με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Πώς λειτουργούν τα ακουστικά βαρηκοΐας;

Το ακουστικό βοήθημα καταγράφει τον ήχο απ’ το περιβάλλον σας με τη χρήση ενός μικροφώνου. Ο ήχος που καταγράφεται μετατρέπεται σε ηλεκτρικά σήματα και επεξεργάζεται ψηφιακά. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύει τις συγκεκριμένες συχνότητες που ο ακροατής δυσκολεύεται ν’ αντιληφθεί και μειώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος.

Ο “νέος ήχος” μεταδίδεται από το ακουστικό βοήθημα στο αυτί του ακροατή, είτε μέσω μικροφώνου μέσα στο αυτί ή μίας ακουστικής σωλήνας. Ο “νέος ήχος” φτάνει στο αυτί του ακροατή και τον βοηθά ν’ ακούει καλύτερα, να αντιλαμβάνεται τις ηχητικές πληροφορίες και να επικοινωνεί πιο αποτελεσματικά.

Πώς μπορώ να ξέρω ποιο ακουστικό βαρηκοΐας θα είναι καλύτερο για μένα;

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που θα καθορίσουν ποιο βοήθημα ακοής θα είναι το κατάλληλο για εσάς. Περιλαμβάνουν: τη φύση και τη σοβαρότητα της απώλειας ακοής σας, τον τρόπο ζωής σας και τις δραστηριότητες που απολαμβάνετε τακτικά, τη δουλειά σας, την όραση και την επιδεξιότητά σας, καθώς και το μέγεθος και το σχήμα του έξω αυτιού και του εσωτερικού ακουστικού πόρου σας. 

Στο δωρεάν ραντεβού σας, ένας ειδικός ακοοπροθετιστής της akouson παίρνει το ιστορικό σας, κάνει τις μετρήσεις, ελέγχει την ανατομία του αυτιού σας και σας κατευθύνει στον κατάλληλο τύπο ακουστικού για εσάς.

Θα χρειαστώ ακουστικά και για τα δύο αυτιά;

Η ακοή με δύο αυτιά είναι καλύτερη από ό,τι με ένα (αμφοτερόπλευρη εφαρμογή ακουστικών). Εάν έχετε απώλεια ακοής μόνο στο ένα αυτί, το ένα ακουστικό βαρηκοΐας μπορεί να σας καλύπτει. 

Η απώλεια ακοής που σχετίζεται με την ηλικία και τον θόρυβο τείνουν να επηρεάζουν και τα δύο αυτιά, αλλά το προφίλ ακοής σας για κάθε αυτί είναι πιθανώς διαφορετικό. Εάν υπάρχει απώλεια και στα δύο αυτιά, πιθανότατα θα ωφεληθείτε περισσότερο με μια αμφοτερόπλευρη εφαρμογή. 

Σήμερα, περίπου τα δύο τρίτα των νέων χρηστών επιλέγουν διπλά ακουστικά βαρηκοΐας και ως ομάδα αναφέρουν υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης από τους αγοραστές ενός μεμονωμένου ακουστικού βαρηκοΐας.

Υπάρχουν ακουστικά βοηθήματα για παιδιά;

Τα ακουστικά της Starkey είναι εξαιρετικά για παιδιά, καθώς εξατομικεύονται απόλυτα στο παιδικό αυτάκι, είναι άνετα, ευκολοφόρετα και ανθεκτικά για όλες τις δραστηριότητες του παιδιού. Τα προϊόντα της Starkey χαρακτηρίζονται ως pediatric-friendly, με κορυφαίους παιδο-ωριλά να τα συστήνουν.

Για να μάθετε περισσότερα για το πώς αντιμετωπίζουμε την παιδική βαρηκοΐα πατήστε εδώ.

Πόσο κοστίζουν τα ακουστικά βαρηκοΐας;

Τα ακουστικά βοηθήματα είναι 100% εξατομικευμένο τεχνολογικό & ιατρικό προϊόν και η τιμή του εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η ανατομία του αυτιού σας, ο τύπος και η σοβαρότητα της απώλειας ακοής και η τεχνολογία που θα επιλέξετε. 

Υπολογίστε, όμως, ότι κοστίζουν περίπου όσο ένα εμφύτευμα δοντιού. Και σε αυτή την τιμή συμπεριλαμβάνονται: ο τακτικός έλεγχος, το service, οι ρυθμίσεις των ακουστικών σας που γίνονται δωρεάν για όσο φοράτε ακουστικό της akouson. Το ίδιο και τα ραντεβού με τον ακοοπροθετιστή σας για να διαπιστώσουμε αν έχει υπάρξει αλλαγή στην ακοή σας. 

Με το εξαιρετικά ευέλικτο πλάνο δόσεων της akouson, την επιδότηση 450€ απ’ τον ΕΟΠΥΥ και τις έξτρα διευκολύνσεις που μπορεί να σας προσφερθούν απ’ την ομάδα μας στο 1ο ραντεβού, τα ακουστικά γίνονται προσιτά για πολύ περισσότερους ανθρώπους.

Κλείστε το δωρεάν ραντεβού σας μαζί σας για να ελέγξουμε τ’ αυτιά σας και να μπορούμε να σας δώσουμε μία υπεύθυνη απάντηση στο πόσο μπορεί να κοστίσει το ακουστικό για εσάς. 

Και να σας δείξουμε όλες τις εναλλακτικές και ευκολίες πληρωμής, όπως το εξαιρετικά ευέλικτο πλάνο δόσεων της akouson, την επιδότηση 450€ απ’ τον ΕΟΠΥΥ και τις έξτρα διευκολύνσεις που μπορεί να σας προσφερθούν απ’ την ομάδα μας στο 1ο ραντεβού.

0
  0
  ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το Καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα