Επαναφορτιζόμενα ακουστικά

Επαναφορτιζόμενα ακουστικά ή με μπαταρίες; Τι να επιλέξετε;

Όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας, ανεξάρτητα από τον τύπο, το μοντέλο ή την τεχνολογία τους έχουν τα ίδια εξαρτήματα: ένα μικρόφωνο, έναν ενισχυτή, ένα δέκτη και μια μπαταρία ως η πηγή ενέργειας.

Μέχρι πρόσφατα, η μόνη διαθέσιμη πηγή ενέργειας για τα ακουστικά βαρηκοΐας ήταν οι συμβατικές μπαταρίες. Τώρα όμως υπάρχει και η επιλογή των επαναφορτιζόμενων. Ας συγκρίνουμε τους δύο τύπους μπαταριών και τα οφέλη τους.

Συμβατικές μπαταρίες:

Οι συμβατικές μπαταρίες είναι διαθέσιμες σε 4 μεγέθη, είναι κωδικοποιημένες με χρώμα και ενεργοποιούνται με τον αέρα, δηλαδή από τη στιγμή που αφαιρεθεί το χρωματιστό αυτοκόλλητο. Γι’ αυτό θα πρέπει να αφαιρείτε το αυτοκόλλητο μόνο  όταν θα είστε έτοιμοι να τη χρησιμοποιήσετε. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αφαιρέστε το αυτοκόλλητο και αφήστε τη μπαταρία για περίπου ένα λεπτό πριν την τοποθετήσετε στο ακουστικό.

Δεδομένα:
Διάρκεια μπαταρίας: Μια συμβατική μπαταρία διαρκεί 5 εως 7 ημέρες, ανάλογα το μέγεθος της, τις ανάγκες του χρήστη, την πολυπλοκότητα του ακουστικού περιβάλλοντος του χρήστη, το χρόνο φθοράς, το χρόνο αναμετάδοσης μέσα στην ημέρα και άλλους παράγοντες που αφορούν την καθημερινή χρήση του ακουστικού

Προσβασιμότητα: Όταν η μπαταρία εξαντληθεί θα πρέπει να την αλλάξετε, γι’ αυτό συστήνεται να έχετε πάντα διαθέσιμες μπαταρίες. Μπορείτε να τις αγοράσετε είτε διαδικτυακά στο e-shop της akouson, είτε σε ένα από τα κέντρα ακοής της εταιρίας.

Φορητότητα: Με τις συμβατικές μπαταρίες δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας φορτιστή όταν ταξιδεύετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα ακουστικά σας κι ένα πακέτο μπαταρίες.

Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες:

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες είναι πλέον διαθέσιμες στα περισσότερα BTE και RIC. Εάν ενδιαφέρεστε για επαναφορτιζόμενα ακουστικά, ρωτήστε τον ακοοπροθετιστή σας για τα διαθέσιμα μοντέλα ακουστικών.

Δεδομένα:
Δεν αλλάζετε μπαταρίες: Τα επαναφορτιζόμενα ακουστικά διασφαλίζουν ότι δε θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την αλλαγή μπαταρίας, κάτι που μπορεί να μοιάζει δύσκολο ή κουραστικό, ειδικά  για όσους δεν έχουν τη δεξιότητα να χειρίζονται μικροαντικείμενα.

Εξοικονόμηση: Έπειτα από το αρχικό κόστος των συσκευών, το κόστος μειώνεται εφόσον δεν χρειάζεται πια να αγοράζετε τακτικά μπαταρίες.

Συνεχής χρήση: Η τεχνολογία έχει φτάσει στο σημείο όπου τα ακουστικά βαρηκοΐας φορτίζονται μόλις μία φορά την ημέρα. Με τα επαναφορτιζόμενα ακουστικά της Starkey μπορείτε να έχετε 24 ώρες χρήσης.

Εύκολη φόρτιση: Απλά τοποθετήστε τα ακουστικά σας στον φορτιστή ενόσω κοιμάστε.

Φιλικό προς το περιβάλλον: Στη διάρκεια 3 ετών, δύο ακουστικά βαρηκοΐας έχουν χρησιμοποιήσει περισσότερες από 300 συμβατικές μπαταρίες. Για το ίδιο χρονικό διάστημα και με την ίδια χρήση ακουστικών χρειάζεστε μόλις δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Καλέστε μας για δωρεάν δοκιμή σήμερα!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 10 54444 για δωρεάν δοκιμή 2 εβδομάδων και δείτε μόνοι σας τα οφέλη των επαναφορτιζόμενων ακουστικών βαρηκοΐας.